Behandelingen

Waarom TouchPro® Europe?

Natuurlijk is het voor elke masseur mogelijk om zijn eigen stoelmassage te ontwikkelen, er zijn echter een aantal redenen om voor TouchPro® Europe te kiezen.


TouchPro® Europe stoelmassage is consistent . Cliënten weten dat zij altijd een hoge kwaliteit stoelmassage zullen ontvangen, ongeacht van welke TouchPro® Europe practitioner zij de stoelmassage ondergaan.
TouchPro® Europe stoelmassage is efficiënt . De techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage, wat betekent dat de door ons zorgvuldig ontwikkelde sequens het maximale effect geeft bij een minimale inspanning.
TouchPro® Europe stoelmassage is effectief . Tienduizenden cliënten hebben de verfrissende effecten ervaren van TouchPro® Europe stoelmassage, de meest wijd verspreide vorm van stoelmassage in Europa


Wat is stoelmassage en wat zijn de voordelen ervan?

De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!


  • Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.
  • Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.
  • Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Men kan direct weer over tot de orde van de dag.

Contact

Telefoon 06 41 42 91 29
E-mail info@bio-nature.nl
Bio-Nature Hella Masereeuw
© Copyright 2007- 2010