Behandelingen

Natuurlijke voeding is uw medicijn

In de natuurgeneeskunde wordt veel aandacht besteed aan het reinigende vermogen van het lichaam. Veel gezondheidsklachten hangen samen met vervuiling van ons lichaam met gifstoffen uit lucht, water, eten, drinken, straling, medicijnen, eigen stofwisselingsproducten en niet te vergeten onverwerkte emoties.


Klachten ontstaan vaak door een te veel aan gifstoffen en/of doordat je reinigende organen (lever, nieren, darmen, huid en luchtwegen) niet goed in staat zijn de rommel op te ruimen. In mijn werk besteed ik veel aandacht aan de conditie van de darmen en lever.


Via ons eten, drinken en medicijnen komen de darmen als eerste in aanraking met een grote berg aan afvalstoffen. Wat de darmen niet kunnen uitscheiden gaat naar de lever. Bovendien verwerkt de lever ook eigen stofwisselingsproducten, stress en onverwerkte emoties.


Geen wonder dat je darmen en lever dagelijks flink op de proef worden gesteld. Worden ze te veel belast dan uit zich dit in klachten, zoals ontlastingsproblemen, buikklachten, Candida-infecties , bloedglucose- en hormonale ontregelingen, huidklachten, allergieën, vermoeidheid en/of gewrichtsproblemen.


De conditie van darmen en lever bepalen je gezondheid .


Contact

Telefoon 06 41 42 91 29
E-mail info@bio-nature.nl
Bio-Nature Hella Masereeuw
© Copyright 2007- 2010